RAGE!!!

Vad är det för fel på modebloggare!? Fnizz hihi. GAAAAAH!!!! Har inget intressant och skriva! Är bara arg för att det är okej att vara blåst och dum. Ju dummare och blondare du är ju mer uppmärksamhet får du... Det följer med ett orginal och en parodi. Klockren parodi.

Jag ska nog färga håret och doppa mitt ansikte i syra nu...





/πrat

Lite sugen

Blev visst lite sugen på energidricka men tyvärr så sitter jag nu i skogen och kan inte ta mig till stan.



/πrat

Clutch - Electric worry

Tänkte bara lägga upp en skön ton... Inget mer.



/πrat

Äntligen vinter!

Nu har det snöat i över 24 timmar och det är precis så jag tycker vintern ska se ut. Jag började dagen med att halka på en hal trappa och slog i röven på varenda trappsteg på vägen ner men det är sånt som händer. Stod för en stund sen på min lilla franska balkong och rökte och passade på att knäppa två kort.





/πrat

Skrattande bebis

Det är svårt att få nog av skrattande bebisar, här kommer däremot en skrattande bebis med en liten twist om man nu kan kalla det så.



/πrat

Botar höstdepressionen

Jag sitter framför datorn och botar min höstdepression med lite roliga youtubeklipp. Väntar på att Carro ska höra av sig för vi ska nämligen in till stan och fixa en grej.

Håller även på och sluta röka och jag är nere i åtta cigaretter om dagen... Jag valde en dålig tid att sluta röka på. Här kommer två youtubeklipp. Första klippet är originalet men det är det andra klippet som fick mig att skratta som mest.






/πrat

Är kvinnor verkligen lika kåta som män!?

Ett litet kul youtube klipp som visar hur det skulle kunna se ut om de verkligen var det. Dags och skapa debatt.



/πrat

Sci-fi mässa

Jag var på sci-fi mässa i lördags med min partner in crime Carro. Det blev en dag som fick mig att känna mig som om jag var tio igen. Här kommmer det lite bilder från evenemanget.








/πrat

RSS 2.0