Återuplivar kalsongpartyt

I onsdags var det fest hos Papabear, som vanligt blev det en hel del dricka och promillerna sköt i höjden. Så jag tänkte ta upp en gammal tradition och den traditionen är så klart kalsongparty, vissa var lite fega men de flesta hakade på en stund i alla fall.

Efter ännu mer alkohol i blodet började jag gå runt och cockblocka folk vilket var väldigt underhållande för ingen blev arg skratten bara ekade genom natten. Jag tror mer att mitt tjafs hade en motsatt efekt eftersom folk tog bara ännu mer på varandra och mig.

Det var en väldigt bra kväll men dagen efter var inte så kul, men det är en annan historia.



/πrat

Första rullningen

Idag var första gången i år jag tog ut min skateboard på en sväng, jag kände hur stel man är efter en kall vinter med slaggande framför teven. Jag bytte om från mjukisbyxor till sköna jeans, jag blåste bort dammet från brädan och rullade ut på den nysopade asfalten.

Det blev inte så många trick idag jag tog det mest som en uppvärming och parterapi för mig och brädan. Jag har svikit henne lite än så länge i år men det får vi arbeta på.

/πrat

Robinson

Nu sitter jag här och skriver ett brev till nästa Robinson. Jag sökte till säsongen som går nu men man kom inte med, vi får se om jag lyckas bättre den här gången.

På torsdag eller fredag ska jag ta foton med Carro som ska skickas in till programmet. Önska mig lycka till!

Jag satt på Hamids rum nu i helgen och försökte komma på en låt med bandet MGMT som han tycker så mycket om här är låten jag tänkte på, tyvärr så är det här inte den riktiga musikvideon.



/πrat

Klart att han ångrar sig!

Stefancarlsson_200.jpg















Bild från realtid.se

Den här mannen med potatisnäsa heter Stefan Carlsson och för inte så länge sen så hade han en fin tillställning med gratis alkohol för 10 000 kronor.  Det här det "roliga" kommer in han tog inte pengarna ur sin egen ficka utan han skickade notan till apoteket. Jag har för mig att jag har hört något sådant innan... Kräftskiva/Toblerone host host.

Nu när hans lilla fest kom ut i media så ångrar han sig så klart, han trodde väl att han skulle komma undan med det här men icke. Det är klart att han ångrar sig nu när alla vet om det. Skärp dig Stefan och alla ni andra som bara råkar ta pengar från fel ficka.

/πrat

Molkom Party

Igår åkte jag till Molkom för att festa lite med gamla klasskamrater och lite nya elever. Dagen började med lite skönt häng på Hamids rum och där kom vi fram till att jag och hamid Ska gifta oss i Las Vegas så att jag får amerikanskt medborgarskap. Hamid har nämligen det så varför inte passa på om det är möjligt.

Kvällen närmade sig sakta men säkert och folk samlades för att dricka lite och umgås, två öl senare var det dags att gå ut och fasadklättra lite med Mid och Emmy och det gick finfint. Vi hittade även ett fint hangout på ett av skoltaken, kanske vara trevligt och hänga där någon gång.

Efter klättrandet var det dags för mig att börja må illa, Carros teori var att jag åt för lite under dagen och det kan nog stämma. Så efter lite allsång som leddes av Hellsing var det dags för mig och dra mig tillbaka.

Här kommer ett litet klipp med allsång från kvällen.



/πrat

Wolverine

Igår var jag och Carro på bio och såg Wolverine, det här är egentligen inte sådan sorts film jag brukar se på bio men jag gjorde ett undantag för att jag tycker att karaktären James Logan (Wolverine) är så jävla cool. Filmen följde mainstream receptet från start till slut. Filmen var underhållande men jag tror faktiskt att Carro njöt mycket mer av den än vad jag gjorde.




/πrat

Turår

Jag fick en känsla här om dagen och den känslan var att det här året kommer vara riktigt bra. Jag bearbetade känslan i huvudet och kom fram till att jag är 21 år nu och att 2+1 blir 3 och 3 är mitt turnummer, så med hjälp av den här komplicerade ekvationen kom jag fram till att "DE E NAJS"

På tal om NAJS här har vi ett klipp som E riktigt NAJS.



/πrat

GRATTIS MIG Forts...


Igår fyllde jag år och det blev en helt ok födelsedag, mina klasskamrater sjöng för mig hela tre gånger, två gånger på svenska och en gång på engelska. Vi drack och hade kul för det är bara en myt att man kan ha kul utan alkohol, där har vi något mythbusters skulle kunna sätta tänderna i.

/πrat

GRATTIS MIG


Idag väcktes jag av Carro som sjöng jag må han leva, hon hade en kladdkaka i handen och såg bara sådär söt ut och då menar jag inte Carro jag menar kakan MUMS!
Nu har man varit stammis på systemet i ett år väntar bara på mitt stammiskort så klart. Två år till så får jag gå in på Koriander i Karlstad.

/πrat

1 maj

Idag var det 1 maj så jag och min patner in crime Carro gick till stan för att visa vårt stöd för arbetarklassen och lyssna på intressanta tal från vänster politiska förbund.





/πrat

En nästan misslyckad Valborg

Det är varmt ute, våren har kommit till Karlstad för att stanna. Jag och Carro gick till centrum, hon skulle möta en klasskompis och jag skulle möta mina på stortorget. Klockan var 17.00 jag sitter på stortorget och väntar på mitt sällskap i en halvtimme men ingen kommer. Så jag tar mitt pick och pack och börjar leta runt i alla parker jag känner till men hittar ingen.

Jag råkade nämligen skriva upp fel nummer till en klasskamrat så jag hade ingen och ringa till. Jag traskar hem med svansen mellan benen och systembolagets kasse i vänster hand. Väl hemma tar jag av mig mina snygga men tajta cheap monday jeans och byter om till mjukisbrallor, sätter igång tvn och glor på hjärndöda program som cribs och pimp my ride.

Två timmar går och så helt plötsligt så kommer en ljuv ton från min mobil, jag svarar och det är min klasskamrat Tuva som ringer och undrar var vi ska vara. Vi slår våra kloka huvuden ihop och efter lite detektivarbete så hittar vi klassen och firandet kan börja.

Det hela var ett missförstånd jag blev inte dissad jag blev missad, det var så mycket folk på stortorget just då så det var inte konstigt.




/πrat

RSS 2.0