Till Södertälje

Imorgon bär det iväg till Södertälje ska kolla på lägenhet, det känns som att jag inte gör så mycket annat de senaste veckorna. Hoppas att det här får bli den sista nu, skulle sitta fint med ett ställe som man kan kalla för sitt hem. Håll tummarna för mig nu!

Idag satt jag ute på verandan det mesta av dagen och skruvade på min skateboard, jag lossade lite på truckarna för att det är lättare och åka i poolar. Måste påassa på nu innan den första snön kommer. Jag försökte även få igång gräsklipparen med mammas pojkvän men det gick inget vidare eftersom tändstiftet dog och nu måste man köpa ett nytt.

Youtubade lite nu efter en låt som skulle kunna passa in i det här inlägget och jag hittade inget som passar in så det fick bli den här istället. Alesana med låten Ambrosia.



/πrat

Inget intressant

Jag har inget intressant att skriva förutom att jag har gått runt i samma par kalsonger i en vecka nu. Bra låt cover etc etc A static lullaby etc etc Toxic... Lyssna!



/πrat

Jag vill snurra

Fortfarande inget svar från killen med lägenheten. Blir bara mer och mer orolig, har inga cigaretter kvar och det blir inga tills på måndag. Jag har slösurfat hela dagen och väntat på mail men inget mail kommer.

Jag youtubade lite på DJ videor och hittade filmen nedan och den gjorde mig riktigt sugen på att packa upp mina turntables igen men det är inte värt för det ska flyttas snart igen. Jag är långt ifrån så duktig som de här killarna men man kan ha kul utan att vara bäst i världen som de här var 2002.



/πrat

Armband och tärningar

 
Foto: Privat/Aftonbladet

Wiliam en femårig skitunge skriver till vår kära statsminister Fredrik Reinfeldt att han ska förbjuda godis. Han ville köpa ett grönt armband och magiska tärningar men istället för att spara sina tjugo kronor och köpa det han ville ha så köpte han godis. Han blev arg och sa till sin mamma att han ska skicka ett brev till fatherfucking Reinfeldt.

Fredrik Reinfeldt har inte så mycket att göra nuförtiden ser det ut som, men när har han gjort någonting vettigt kan man undra? Det verkar som att det enda han gör är att svara på skitungarnas brev istället för att ta upp lite viktigare saker. Men det är lungt Sverige har sjunkit till botten och sitter fast där i bottenslammet och det finns ingen hjälp i sikte, snälla någon ring 112 och rädda landet.

Källa: Aftonbladet

/πrat

Brudar kan

Jag är stressad och orolig idag, jag har ett rum hos en kille i Stockholm som jag ska flytta in i första augusti men nu är det så att Carro har hittat en etta på 26kvm som kommer vara mycket bättre än bara ett rum i någon annans lägenhet. Så jag går här fram och tillbaka hemma hos mamma och väntar på svar hur det blir med visningen.

 Måste ju veta att vi får den här lägenheten till 100% innan första augusti för då skriver jag nämligen på kontraktet och efter det så finns det ingen återvändo och jag kommer vara tvungen och bo i någon annans lägenhet i minst 6 månader.

Arch enemy är ett band som jag lyssnade på en hel del för några år sen men jag upptäckte en sak idag att det är en jävligt grym brud som sjunger och inte en kille som jag tidigare hade trott. Arch enemy med låten revolution begins.



/πrat

Huvudstad med huvudet på skaft

Jag och Carro var i Stockholm över helgen för att kolla på två lägenheter, jag ska nämligen plugga till bildlärare i tre år. Nu i början kommer jag vara inneboende hos en kille i 6 månader så jag hoppas att jag hittar eget under tiden. Det ska bli spännande att bo i huvudstaden.

När jag har pluggat klart ska jag och kanske min bror dra ut i europa på obestämd tid för att finna oss själva, vi ska dra ut på en bohem resa utan någonting materialistiskt inte ens kläderna ska vara köpta dom ska vi sy själva.

Jag har en ny favoritlåt för tillfället Kapten röd med låten stjärnorna finns här.



/πrat

Varannan natt

Nu på senaste veckan sover jag nästan varannan natt, det händer att jag slumrar till en timme eller två. Jag ligger i sängen och ser på program som "Bullshit" och "Burn Notice". Det konstiga är att jag inte är ett dugg trött nu men på dagen vandrar jag runt som en hjärndöd zombie.

När jag väl somnar så sover jag 10-11 timmar för att ta igen sömnlösheten. När jag inte ser på olika tv-program sitter jag inne på youtube och liknande hemsidor eller bara slösurfar.

Youtube börjar suga kuk! Mer och mer jag kommer ihåg youtubes glansdagar då det bara var att söka på ett band och musikvideon kom upp. Nuförtiden när man söker så hittar man bara en massa skit som t.ex folk som sjunger eller spelar sina favoritlåtar. När jag väl hittar musikvideon jag letar efter kommer en jävligt irriterande text upp det står nämligen "Videoklippet är tyvärr inte tillgängligt i ditt land på grund av upphovsrättsbegränsningar". Varför vill inte banden sprida sin musik till resten av världen!? De tjänar ju på att folk känner till deras musik. Ni får ju fan gratis reklam.

Här har vi låten Feel Good Drag med bandet Anberlin som jag råkade snubbla över för en stund sedan precis innan sex på morgonen. Anledningen till att jag lägger upp så mycket musik är att musik är en stor och viktig del av mitt liv, varje låt väcker en speciell känsla som gör dagen speciell på sitt lilla vis.

Anberlin - Feel Good Drag


/πrat

Mc Singing

Den här videon gjorde mig riktigt glad, kul med folk som gör sånt här.



/πrat

60 SEC AV MITT LIV #1

Det här är ett litet moment jag kommer köra lite då och då. Det framstår tydligt från rubriken vad det kommer handla om. Just det här var bara lite fjantande med lampan från kameran.



/πrat

Stora Stockholm

Jag har kommit in på lärarutbildning i Stockholm, jag blev skitglad när jag fick den goda nyheten men nu växte ett problem ur glädjen likt en fenixfågel ur askan.

FAN LÄGENHET!!! Har läst och hört myter om att det ska vara omöjligt att hitta lägenhet i huvudstaden. Har letat tills fingrarna började blöda och tro det eller ej jag ska gå på visning nu på söndag. Jag ligger på 37:e plats i kön så nu får jag se till så de andra inte tar lägenheten.

Jag ska då bli bildlärare och då passar den här låten perfekt som just handlar om lärare och låten är i princip the story of my life. Tom Green med Teachers suck.



/πrat

En helt okej död dag

Jag gick upp 12.30 idag och satte igång Burn Notice som är min favoritserie just nu, fem minuter senare ringer telefonen och jag springer runt hela huset och letar efter den som vanligt och som vanligt ligger den på min brors rum jag bor nämligen hemma hos min mamma över sommaren. Fortfarande naken och nyvaken med täcket lindat runt mig svarar jag med trött röst. Det är en man men riktigt bonnig röst som pratar på andra sidan luren, han säger att de ska borra i vår trädgård idag.

Borra på säger jag, jag visste nämligen att det skulle komma folk och fixa bergvärme åt mamma. Efter mitt lilla snack med lantisen hoppar jag i säng igen fortfarande naken, nyvaken och inlindad i täcket. Jag sätter igång Burn Notice igen och ligger där i två timmar till det regnar så jag är inte särskillt sugen på och lämna sängen men micropizzan ska in i ugnen för magen skriker efter käk. Under tiden pizzan är i ugnen tar jag min första cigg och möter gubbarna som ska gräva. Jag hade rätt det var riktiga lantisar båda två. En av dom hade läppar som jag aldrig tidigare hade skådat på en vit man jag trodde aldrig att en vit man kan ha läppar som en svart man.

Jag ville ta på dom det var riktigt fascinerande jag ville kolla om de var äkta jag märkte ibland att jag lyfte handen lite men kom på mig själv innan det var för sent. Efter ett kort snack så var det dags för dom och jobba och för mig var det dags och ta min micropizza och sätta igång Burn Notice igen.

Nu byter jag ämne för det hände inget mer idag men imorgon så kommer Carro hit så jag, hon, Negerbollen och Faust ska gå på bio och se transformers 2. Så helgen kommer vara kul med mycket sweet lovin' och mys. För att fortsätta hålla bloggen levande för jag vet att folk inte orkar läsa så lägger jag upp en musikvideo med 3Oh!3 som heter Don't Trust Me.



/πrat

Hög som höghus på buss

Jag och min bror var på stan idag och handlade lite gott, vi handlade på hemköp och sedan stack vi och käka kebab på ett halvsunkigt ställe. Vi satt på stan i cirka två timmar för vår buss gick inte förrens tio, först så hängde vi vid floden och snackade och sedan stack vi och satte oss på stationen och väntade på bussen.

Fem minuter senare kom en kille som var på lyset och började snacka med oss, det började med den enkla frågan är det här 202an går. Min bror och han kolla på tidtabellen och sedan gav han honom en munk. Samtalet fortsatte och killen fick för sig att jag var en civilsnut, han började nojja ordentligt då kom bussen. Vi satte oss på bussen och där började han fråga ut mig för att kolla om jag var en gris. Han sa om han bröt mina fingrar så skulle det säkert krylla av poliser inom en sekund. Jag var lugn och pratade med honom i vanlig och avslappnad ton även fast han provocerade mig.

Jag vann hans förtroende efter en stund och vi satt och lyssnade på lite punk på hans mp3, jag och min bror gick av och han visade mig tummen upp och sa fortsätt så du är lugn. Så genom att bara ta det lugnt och vara trevlig fick jag en pårökt kille och lita på mig och samtidigt så hade vi en riktigt trevlig resa.

På tal om att vara hög här kommer låten lowrider med Cypress Hill.



/πrat

En cover

Råkade hitta en skitgrym cover på en rnb låt. Framing Hanley heter bandet och låten är lollipop.



/πrat

En till min älskling

Här är ett inlägg till min älskling som oroar sig för det mesta.



/πrat

Att äga en fitta

Idag ägde jag en fitta, jag visade henne var skåpet ska stå. Jag hyrde en lägenhet i Karlstad under ett år. Jag hyrde lägenheten svart och så blev jag lurad på hyran jag betalade på tok för mycket för den lilla etta jag bodde i. Jag betalade mer än tusen kronor sammanlagt det här året.

Idag ringde hon och sa att lägenheten såg skit ut, vafan jag sov bara 40 minuter sista natten och städade hela skiten. Hon märkte även det fina märket på bordet jag lämnade åt henne. Fan vad hon tjatade så jag laddade mina kanoner och sa att hon är skyldig mig pengar men jag kan vara snäll så får hon köpa ett nytt bord åt sig själv och anlita en städfirma för pengarna istället, hon orkade inte städa under kylskåpet och tvätta rutorna.

Hon fortsatte tjata om allt som var fel så jag sa till henne att jag kan ringa hyresgästföreningen så kan jag,  hon och min jurist sätta oss ner och prata om det. Då knep hon käften och blev orolig istället, jag sa till henne att jag hade berättat för hyresgästföreningen att lägenheten hyrs ut svart och att juristen sa att det är stor chans att jag kan ta över den i första hand samt få tillbaka det hon är skyldig oss. Hon sa att hon vill inte prata med dom, hon fattade väl att hon har förlorat den här striden. Så hon sa hej då och jag sa hej då på mitt finaste telefonförsäljar sätt. Det här var då sagan om hur man äger en fitta.

 

/πrat

RSS 2.0