Efter en paus

Det har hänt fasansfullt mycket sen jag skrev här på bloggen sist. Jag bor numera i Södertälje och pendlar till Stockholm nästan varje dag där jag pluggar till bildlärare. Har börjat skapa lite igen i en taskig fart, jag påbörjar en massa hobby projekt som jag inte fullföljer men det är bättre att påbörja något och avsluta senare än att inte vara kreativ alls.

Som jag nämnde tidigare så har jag börjat plugga. Jag pluggar på Stockholms Universitet till lärare i förskolan till 6:e klass. Första delen av kursen var väldigt kul och jag trivdes väldigt bra med mina estetiska klasskamrater. Nu är det tyvärr så att i andra delkursen så blev vår fina grupp uppdelad i andra grupper, jag hade den turen att jag hamnade i en grupp med en massa människor som går runt med pålar i röven... Ja ni som råkar gå i min grupp får gärna läsa det här. Jag jobbar med en grupp akademiker som inte kan jobba i grupp.

Jag trivs bra med Carro i vår etta i Södertälje det är så långt från södermalm man kan komma men jag har målat om och därmed lyxat till det en aning. Nästa inlägg kommer innehålla några bilder från min målning. Har tyvärr inte dom till hands här.

RSS 2.0