Hippie

Fan vad najs det skulle vara och leva på 60-talet, springa runt i färgglada kläder och tillbe planeter. Blev sugen på en hippie ton så det fick bli mamas & the papas med låten age of aquarius.

 

/πrat

Lägenhetsbrand

Nu har jag lämnat det fina Karlstad kanske för gott eller bara för tillfället. Jag ser tillbaka på tiden i Karlstad med ett leende på läpparna. Jag har lärt känna många nya vänner som  vill att jag ska komma tillbaka men om det blir så får ödet (jobbet) bestämma.

Kvällen innan jag skulle hem tänkte jag att jag skulle ha det lite mysigt, jag tände ett ljus det funkade fint ett tag tills jag var tvungen och bajsa lite. När jag kom tillbaka till vardagsrummet så var hela lägenheten fylld med tjock rök och jag såg att bordet var ett brinnande inferno. Jag öppnade alla fönster så mycket det bara gick och sedan var jag tvungen och släcka elden.

Jag fyllde en pantburk med vatten men kom sedan på att det är inte särskilt smart att hälla vatten i smält vax så jag stack till toan för att bajsa lite och blötte ner en handduk som jag kramade ut vattnet ur och slängde ner den över min fina vardagsrums brasa. När allt var släckt så märkte jag att bordet var svedat och hade ett brännmärke som var stort som en whopper med extra allt på. På tal om brand och saker som brinner här kommer en låt med Talking Heads som passar in perfekt till temat på det här blogginlägget.




/πrat

Fulladdad vecka

Det är mycket planerat inför den här helgen/veckan. Morgondagen börjar med att Hamid kommer från Molkom med resten av sin packning hem till mig och carro. Sedan på kvällen blir det filmkväll hos Tove med tacos och Toves specialdipp.

På måndag blir det matlagning hos någon i gänget, det ska bli kladdkakstårta och kanske lite annat gott. På tisdag ska vi se Bjarne som fotbollsmålvakt i ett korpenlag, vi ska så klart heja på med huligantutor och öl. På tal om huligantutor och öl här har vi Dropkick Murphys.



/πrat

Sprit på vägen

En lastbil full med öl, vin och sprit körde omkull utanför Överum på tisdagsmorgonen(Var fan ligger Överum?). Alkohol för tiotusentals kronor låg på backen och vad gjorde jag på den tisdagsmorgonen!? Jo jag var på väg till universitetet i regn och blåst.


När jag kommer fram till skolan så märker jag att bara två från min klass är där så jag snor några papper, lägger dom i väskan och ger mig av till Överum (Jag vet fortfarande inte var Överum ligger!!!). Det slutar med att jag kommer till Karlstads Centrum med bussen och köper en bok.


"Det var en transport till Systembolaget, bärgningsarbetet har tagit hela dagen, säger Catarina Karlsson, vakthavande vid polisen i Kalmar."


Varför tog arbetet hela dagen!? De jobbade säkert inte så mycket de var väl för upptagna med att fylla fickorna med alkohol och ta sig en sup på riksväg 25. Jag kunde ha varit där!

Jag återvänder hem besviken
och ledsen utan alkohol men med en bok i famnen. Senare på kvällen tröstade jag mig själv genom att köpa några Budweiser.

Källa: Aftonbladet

/πrat

Brudar

Jag gillar brudar...



/πrat

Tatuering

I lördags tatuerade jag mig på tatueringsmässan i Karlstad. Den ser lite kass ut på den här bilden men den blev faktiskt riktigt snygg. På bilden är den insmetat i läknings salva och den varar lite så att färgen rinner men den såg snygg ut när den var nytatuerad.


/πrat

RSS 2.0